Αγνώριστες! Δείτε πως Ήταν οι 3 ωραίες του «Power of Love» πριν τις πλαστικές επεμβάσεις και θα Τραβάτε τα Μαλλιά σας! (Pics)


Αγνώριστες! Δείτε πως Ήταν οι 3 ωραίες του «Power of Love» πριν τις πλαστικές επεμβάσεις και θα Τραβάτε τα Μαλλιά σας! (Pics)

Διαβάστε περισσότερα...
Αγνώριστες! Δείτε πως Ήταν οι 3 ωραίες του «Power of Love» πριν τις πλαστικές επεμβάσεις και θα Τραβάτε τα Μαλλιά σας! (Pics)function inArticleAdv(){}//googletag.cmd.push(function(){//googletag.display('fanpage.gr_300x250_1');});Οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των Ελληνίδων. Οι παίκτριες του «Power of Love», όμως, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.Αν και η Στέλλα Μιζεράκη ήταν εκείνη που σχολιάστηκε εξαρχής για τη μεγάλη της αλλαγή -η εντυπωσιακή της εμφάνιση, βλέπετε, οδήγησε πολλούς στο να αναζητήσουν λήψεις της πριν το ξανθό μαλλί- δεν είναι η μοναδι…Οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των Ελληνίδων. Οι παίκτριες του «Power of Love», όμως, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.Αν και η Στέλλα Μιζεράκη ήταν εκείνη που σχολιάστηκε εξαρχής για τη μεγάλη της αλλαγή -η εντυπωσιακή της εμφάνιση, βλέπετε, οδήγησε πολλούς στο να αναζητήσουν λήψεις της πριν το ξανθό μαλλί- δεν είναι η μοναδική που έγινε… άλλος άνθρωπος.Οι συμπαίκτριές της, Αθηνά Χρυσαντίδου και Άννα Λορένη, κατάφεραν κι εκείνες να αλλάξουν πολύ χάρη στη βοήθεια των πλαστικών χειρουργών και των δερματολόγων τους. Η διαφορά του τότε με το τώρα; Τεράστια.Μύτες, χείλη, ζυγωματικά και πολλά άλλα απλά… άλλαξαν. Οι φωτογραφίες, ωστόσο, έμειναν.Τελικά πώς ήταν οι τρεις ωραιότερες παίκτριες του ερωτικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ πριν ξαπλώσουν στο τραπέζι του πλαστικού τους;//googletag.cmd.push(function(){//googletag.display('fanpage.gr_300x250_2');});Ώρα να σας λυθούν κάποιες απορίες…Επιτέλους Αληθινή Λύση! Χάσε Τώρα 15 Κιλά Μέχρι το Καλοκαίρι!Στέλλααθηνα(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({});ανναπηγη//googletag.cmd.push(function(){//googletag.display('fanpage.gr_300x250_6');});Διαβάστε περισσότερα…try{_402_Show();}catch(e){}//googletag.cmd.push(function(){//googletag.display('fanpage.gr_300x250_3');});//googletag.cmd.push(function(){//googletag.display('fanpage.gr_300x250_5');});

Διαβάστε επίσης:

Scroll to top